Zoeken
Nieuws
01 Feb 2015 17:41

Diverse doorkomststaten 2015 online!

Lees meer...

11 Jul 2012 21:37

Vanaf nu is Spoorpunt.nl ook in het Engels, Duits en Frans beschikbaar!

Lees meer...

06 Apr 2012 20:56

Bij wijze van proef is er een shoutbox op de homepage beschikbaar; laat gerust een berichtje achter!

Lees meer...
Vertalen
Translate to:
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valide CSS

Microsoft Trainsimulator, kortweg MSTS was een van de eerste trainsimulators, daardoor is er voor dit spel ook het meeste materieel en routes te verkrijgen. Een aantal treinen zijn hier op deze site te downloaden, maar er zijn nog veel meer downloadsite's, zie daarvoor de links naar andere download websites.

In de rubriek vragen en antwoorden vind je een aantal problemen die vaak (of minder vaak) voorkomen en de bijbehorende oplossing, als je een vraag hebt die er niet bij vermeld staat kan je natuurlijk altijd terecht op het forum!

In 2007 is er een update voor MSTS ontwikeld, MSTSBin, met MSTSBin heb je de mogenlijkheid om de deuren van treinen te openen (alleen bij de treinen die hiervoor zijn voorbereid), van cabine te wisselen in een locomotief of treinstel en nog veel meer minder belangrijke mogenlijkheden.

De MSTSBin update heeft echter ook een aantal problemen met zich meegebracht, die worden ook in de rubriek vragen en antwoorden besproken.

In de rubriek informatie vind je een aantal handige tips en trucks om MSTS mooier te krijgen en vloeiender te kunnen spelen met realistischere rijeigenschappen.

In de rubriek download vind je tot slot een aantal downloads waarvan de meeste door Spoorpunt.nl zijn gemaakt.

Kies hieronder welke pagina u wilt bekijken: